Atsiprašome, galimi laikini mobiliosios versijos sutrikimai.

BEGASAS 2020: spektaklis „Jis ir Ji – pasaka be moralo“, teatriniai veiksmai „Be ribų“ ir „Pamokymas apie Laimę‘‘

Reklama

Tarptautinis ypatingų teatrų festivalis „Begasas“ 2020


Spektaklis „Jis ir Ji – pasaka be moralo“

Sopoto (Lenkija) Vargšas ryšių teatras (režisierius Jacel Spica, vadovė Paulina Lewandovska)

Istorija apie du žmonės, kurie susitinka netinkamu laiku. Savo santykius puoselėja aplinkoje, kuri ne visada yra jiems palanki. Tai pasakojimas apie meilę ir artumą su kitu žmogumi, apie poreikį būti kartu ir palaikyti vienas kitą.

Skiriama Tarptautinei vaikų gynimo dienai

Teatrinis veiksmas „Be ribų“ | Skirtas vaikų su autizmo sutrikimais palaikymui

Sumų krašto (Ukraina) kompleksinės reabilitacijos centro vaikams ir asmenims su negalia Vaikų teatro kolektyvas „Perliukai“ (režisierė Polina Serbin)

Gyventi savame pasaulyje, neadekvačiai mąstyti, turėti didžiulį potencialą… bet nebūti šiame pasaulyje priimtam, būti kažkieno uždarytam observacijoje. Žinoti apie pasirinkimo teisę, bet neturėti galimybės ja pasinauodoti. Apie tai šiame spektaklyje kalba ypatingi vaikai. Be žodžių, tik judesio plastikos priemonėmis, jie parodo ypatingų vaikų, turinčių autizmo spektro sutrikimų, kelią mūsų dideliame pasaulyje.

Teatrinis gatvės veiksmas „Pamokymas apie Laimę“(pagal ukrainiečių liaudies sakmę)

Sumų krašto (Ukraina) kompleksinės reabilitacijos centro vaikams ir asmenims su negalia Vaikų teatro kolektyvas „Perliukai“ (režisierė Tatjana Saveljeva)

Meilė, turtai, sėkmė! Kas svarbiausia žmogui? 

Draminiame gatvės veiksme „Pamokymas apie Laimę‘‘ aktoriai pasakoja mūsų planetos gimimo istoriją, žmonijos evoliuciją nuo pirmapradžių būtybių iki atsiskyrusių genčių, kur kiekvienas ieško savo tiesos ir stengiasi pranešti ,,teisingą‘‘ savo istoriją. Galiausiai nugali Meilė.


Aptarimas su festivalio žiuri ir dalyviais

Komentuokite
Autorius:
VOXART.lt